lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kalsarien kaveri

Bloggaaminen on kuulemma toimiva moderni kanava vaikuttaa ihmisiin erityisesti muodin saralla. Koetanpa nyt vähän sitten vaikuttaa. Älkää hyvät ihmiset käyttäkö legginsejä julkisesti ilman jotain pitkää paitaa tai hametta! Mikä ihme muoti se on kun sekä Ranskassa että Espanjassa naiset kulkevat pitkissä kalsareissa muuallakin kuin omissa kodeissaan? Minä olen kalsareiden suurkuluttaja ja käytän niitä oktoberfesteiltä juhannukseen. Olen varmasti monen silmään muutenkin täysin tyylitön, mutta sen verran sentään tajuan, etten esittele alushousuissani takalistoani julkisesti. Näitä legginssejä on siis kuosilla ja ilman. Mutta vaikka kuosi olisi se kuuluisa LV logo, niin ei ulkona ole liikkumista, ellei jalassa ole kunnon housut tai hame. Harvalla on niin rautainen perä, ettei se huljuisi kiusallisen näköisesti kävellessä. Sitä ei vaan huomaa kun ihailee uusia trendikkäitä legginssejään kotona peilin kautta. Toinen kamala ominaisuus näissä legginshousuissa on läpinäkyvyys. Tarvitseeko tähän enää lisätä mitään? Vastaava, ehkä hiukan vähemmän karmiva muoti-ilmiö on ysärihenkiset revityt korkeavyötäröiset farkkushortsit joita käytetään napapaidan kanssa. Näitä shortsiviritelmiä käyttävät vain ne alle kolmikymppiset jotka ovat säästyneet lapsuudessaan näkemästä vastaavaa. Ovatko nämä kuumat muoti-ilmiöt rantautuneet jo Suomeen ja Saksaan asti? Olenko ainoa joka saa kauhunväristyksiä näkemästään?

Muiden housuista takaisin omiin saappaisiini: Olemme nyt lomailleet täällä Fuengirolassa viitisen päivää. Isäni "Savon Ässä, Kurolan Kurko, Karhuvuoren Kanuuna, Tenniskenttien Kauhu" tai ihan vaan "ukki" on haastanut minut ja Super Marion jos jonkinlaiseen peliin. Olemme taistelleen padel tennis kentällä, pöytätenniksessä ja minigolfissa. Jätetään kunkin pelin voittajat ja häviäjät pienen piirimme tietoon. Voin kuitenkin vihjata olleeni itse ainakin kärkikolmikossa. Mummi on sillä välin pitänyt huolen pienistä poikasistamme ja on varmasti hänkin joutunut monipuolisiin viihdytystaisteluihin.


Sen verran vielä Fuengirolasta, että on se jännä miten kaurismäkeläisiä kahviloita ja kuppiloita suomalaiset saavat aikaan tännekin Espanjan aurinkoon palmujen katveeseen. Turhat krumeluurit on jätetty kepeämielisille espanjalaisille. Esillä on pakastepullaa ja karjalanpiirakoita rivissä ilman minkäänlaisia lisukkeita tai kaunistuksia. Ruoka tarjoillaan ilman "ole hyvää", tilaus kuitataan sanomalla "joo" ja kahviin kehotetaan hakemaan maito itse tiskin luota. Ei siinä mitään. Hyvää oli ja oikein kotoisa olo tuli.  


2 kommenttia:

  1. Moikka! Hih, ton vaatetuksen suhteen olen ihan samaa mieltä. Olen jo aikanani ihmisiä sillä muodilla kauhistuttanut, niin en viitsi kokeilla hommaa nyt vajaa nelikymppisenä uusiksi. :-) T, Maria

    VastaaPoista
  2. Voi olla omalla kohdallani, että olen vain katkera, kun napapaidat ovat kahden raskauden jäljiltä minulle poissuljetti vaihtoehto. Nuorempana kyllä esittelin vatsaani turhankin auliisti :)

    VastaaPoista