torstai 19. kesäkuuta 2014

Linnasta linnaan

Näyttäisi tulevan perinteinen juhannussää tänne Ruotsiinkin. Onneksi on toimiva lämmitys eikä telttamajoitusta. Onneksi on myös kumisaappaat minulle, kurahousut Super Mariolle ja lapsille kellukkeet. Olemme onnekkaita monella tapaa.

Eilen ajelimme linnasta linnan kautta linnaan. Ja nyt siis heräilemme täällä yhden linnan pihalla. Olemme matkalla kohti Uppsalaa. Tukholman ruuhkat nähtyämme päätimme jättää kaupungin niille joiden on sinne mentävä. Mehän voimme mennä minne lystäämme ja nyt lystäämme siis sinne Uppsalaan. Super Mariolla on siellä yksi espanjalainen kaveri jota moikkaamme matkalla kohti pohjoista. Mietin tässä juuri mitä tekemistä keksimme lapsillemme sadepäiviksi. Onneksi Ruotsissa on varmaan useita IKEAn myymälöitä. Niissä on ilmaisia sisäleikkipaikkoja ja ruotsalaista ruokaa.

Eilen erään linnan pihalla oli aikuisten maksullinen leikkipaikka. Linnassa järjestettiin team building tapahtumia. Lounasta syödessämme saimme siis seurata kuinka kirjanpitäjä-Björn heitti laskentapäällikkö-Ulfille palloa alapompun kautta. Henkilöstöpäällikkö-Kajsa ohjasi lempeästi johdon sihteeri-Emmaa, joka silmät sidottuna kiersi rataa, josta hänen piti poimia käteensä keiloja. Päivän jälkeen kaikki tuntevat olonsa hirvittävän motivoituneiksi ja hyödyntävät kaatumisleikeissä kasvatettua luottamusta toisiinsa toimisto-olosuhteissa. Kopiokoneen äärellä on kiva muistella kuinka Stefan ja Britta törmäsivät toisiinsa sokkoleikissä ja mötkähtivät niin hulvattoman hauskasti pinoon vihreälle nurmelle. "Oj det var ju jätte roligt!".






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti