perjantai 31. tammikuuta 2014

Onnea Ellopello!

Onneksi olkoon Ellopello! Täytät tänään viisi kuukautta. Koska puolivuotispäivänäsi meidän on hoidettava muuttomme asuntoautoomme, tiedän jo nyt, etten tule silloin juhlistamaan syntymääsi edes blogitekstillä. Yksivuotispäivänäsi olemme muuttamassa takaisin asuntoautosta omaan kotiimme, eli tuskinpa saat oikeita juhlia silloinkaan.

Syntymäpäiväksesi valitsit kesän viimeisen päivän, Kirgistanin itsenäisyyspäivän, päivän jona Paavo Nurmi juoksi 10 000m maailmanennätyksensä. Erityisyyttäsi ei voi epäillä. Mikä mahtavinta, syntymäpäiväsi on myös palidromi 31.8.13!

Luonteestasi kertoo se, etten ihmettelisi lainkaan, jos ovikello soisi jonakin kauniina päivänä ja ovella seisoisi oranssikaapuinen buddhalaismunkki, joka tulisi hakemaan sinut kasvatettavaksi luostariin Nepaliin. Olet nimittäin niin tyytyväisen ja valaistuneen oloinen vauva, että kuvittelen joskus sinun olevan Buddhan reinkarnaatio.  En tietenkään antaisi sinun lähteä munkin matkaan, mutta epäilykseni saisivat ainakin vahvistuksen.

Olet nauravainen lapsi. Sinä et ole koskaan itkenyt mielelläsi. Yrität aina ensin saada huomioni murisemalla, örisemällä ja lopulta valittamalla. Siksi kutsunkin sinua usein Murmeliksi. Itkemään yllyt vasta viimeisenä oljenkortenasi. Itkiessäsikin hymyilet usein samaan aikaan, ikäänkuin sanoaksesi, ettei tilanne nyt niin paha ole. "Kyllä tässä pärjäillään, voisitko silti nostaa isoveljeni pois istumasta pääni päältä."

Ihanaa, että juuri sinä tulit osaksi perhettämme Ellopello.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti