lauantai 31. toukokuuta 2014

Bob Oxfordissa

Super Mario on pyöränsä selässä jossakin metikössä ja me poikien kanssa majailemme kaverimme luona Oxfordin Cowleyssä. Vietimme aamupäivän leikkipuistossa sekä Thames joen varrella jossa pääsimme seuraamaan Oxfordin eri collegien (mikä on college suomeksi?) välisiä soutukisoja. Pojat ovat nukahtaneet kumpikin omiin lainapesäkoloihinsa. Bob laiduntaa Super Marion matkassa siellä jossain metsän laidalla.

Bob raukka tarvitseekin pienen hengähdystauon kaupunkilaisellämästä sillä se on saanut kokea hieman väkivaltaa täällä Oxfordissa. Ensin Bobin takaseinään kiinnitetyt pyörät yritettiin irrottaa väkisin. Koska olemme lukinneet pyörät Ellopellon painoisella metalliketjulla ovat varkaat jättäneet homman sikseen, mutta joko pikkurahan tarpeeseen tai ihan vain v..siis kettuillakseen irottaneet Super Marion maastopyörästä erään pultin jota ilman pyöräily on mahdotonta. Onneksi Super Mario sai järjestettyä itselleen jonkun väliaikaisratkaisuviritelmän jonka avulla pyörä pysynee kasassa tämän päivän. Minun pyörästäni ei ole kelvannut edes heijastin. Tämän lisäksi Bobin sivupeili oli irrota ajaessamme eräällä isolla tiellä Bicesteristä Oxfordiin päin. Ohitsemme kiitäneen auton sivupeili sen sijaan todellakin irtosi ja rikkoutui sirpaleiksi. Seitsemän vuotta huonoa onnea onkin oikein sille bensapäälle. Hänellä tuntui olevan kovin kiire jonnekin sillä hänellä ei ollut aikaa jäädä tutkimaan vahinkoa saati sitten sopimaan korvauksista. No onneksi Bob on lujaa tekoa eikä ollut tästä kolauksesta moksiskaan.

Eilen kävin pyörähtämässä entisessä työpaikassani morjestamassa entisiä työkavereitani. Tuntui ettei sielläkään ole muuttunut oikeastaan mikään muu kuin aulan sohvan väri. Jollei Ellopello olisi roikkunut rintarepussani olisin voinut vain istahtaa vanhalle tuolilleni ja alkaa naputtelemaan numeroita Exceliin. Oli siellä tietenkin uusiakin naamoja, mutta onnksi pääasiassa niitä vanhoja joiden kanssa perjantaisin istuimme kanttiinissa fish and chips annoksen äärellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti