torstai 6. helmikuuta 2014

Kokki vai tamburinisti?

Unelma-ammattini pojilleni olisi kokki. Jos edes toisesta pojastani tulisi kokki olisin äärettömän iloinen. En ole maininnut tästä haaveestani lapsilleni, mutta Tonton näyttää jo suurta innostusta. Toissa päivänä hän sulatti hellalla muovisen leikkuulaudan ja tänään hän maustoi aamupuuroamme noin desilitralla suolaa. Hyvä alku siis - tälläinen kokeellinen keittiö.

Itse hän kylläkin tänään kertoi haluavansa soittaa isona bändissä tamburiinia. Näillä geeneillä se onkin varmaan vaativin mahdollinen soitin tulevalle rokkikukollemme. Inspiraatio tähän saatiin eilen Suomi-koulusta laulu- ja leikkiryhmästä.

Enpä olisi muuten uskonut sen viimeisen pakollisen lukion musiikin tunnin jälkeen laulavani enää koskaan ääneen muille kuin itselleni. Seitsemännen luokan laulukokeessa opettaja sanoi minulle "Ethän sinä laulaa osaa, hyvä laulun valinta silti, saat seiskan" (lauloin maamme laulun Suomen jääkiekon MM-kisojen kultamitalia seuraavana aamuna). Lukion musiikinopettaja puolestaan naureskeli "Toivottavasti sinulla on jotain muita lahjoja" ja antoi kutosen.  Suomi-koulussa olen jopa ajautunut esiintymään lavalle laulamaan "Nuku nuku nurmilintua" (tästä on todistusaineistoa videolla).  Niin se elämä jälleen kerran yllättää. Ehkä ei siis olekaan mahdotonta, että Tontonista todellakin tulee tamburinisti johonkin Suomen tai Saksan 2030-luvun kulttibändiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti