torstai 27. helmikuuta 2014

Tschüs München!

Tontonin vauhti on hidastunut, illalla nousi kuume joka rauhoittaa pienen hulivilin sänkypotilaaksi. Tänään on syöty rusinoita ja makoiltu sohvalla. Pienempi poikaseni sensijaan on täysin riehaantunut uusista liikkumisen taidoistaan. Illalla poika pyöri sängyssä sellaista vauhtia että minun oli lopulta nukutettava hänet oman mahani päällä tiukasti kiinni pitäen. Tätä ennen Ellopello oli pudota sängystämme. Nyt en saa häntä rauhoittumaan päiväunille. Tuossa se murmeli naureskelee lattialla ja opettelee ryömimistä. Kerrankin hän saa rauhassa leikkiä veljensä junaradalla. Pyörimisen oheen on siis lisätty tänään ryömiminen. Tätä ihmettä sai Suomen-ukkikin äsken todistaa Skypen välityksellä.

Minun bloggaamiseeni tulee nyt varmasti pidempi tauko ja muutenkin päivitykseni tulevat harvenemaan. Toivottavasti saan kuitenkin silloin tällöin raportoitua tänne reissutunnelmiamme. Nyt alkaa viimeinen rutistus siivouksen ja pakkauksen kanssa. Puuh...



2 kommenttia:

  1. On ollut tosi ihanaa lukea sun blogia ja teidän elämästä! Toivottavasti ehdit silloin tällöin päivitellä matkakuulumisia :) Ja olis superia jos ehtisitte kesällä treffata. Jos teidän reitti ei kulje Tampereen ohi niin me voidaan kyllä liikkua täältä melkein mihin päin vaan!
    Ihanaa ja elämysrikasta (hyvällä tavalla :)) reissua teille seikkailijoille, nauttikaa koko sydämestänne <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aino, ja eiköhän me tällä kertaa päästä sinne Tampereellekin asti. Tonton pääsee sit riitelemään Emilin leluista ja minä sinun kanssa halimaan :)

    VastaaPoista